Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczeg WSiP
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302101267
• PRODUKT NIEDOSTĘPNY

Cena za szt.

29,53 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego.
Jest zgodny z programem nauczania 2307/MRiGŻ/1997.08.18 i pomocny w przygotowaniu do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik agrobiznesu 341[01].

Materiał nauczania został podzielony na 9 głównych działów:
♦ klasyfikacja przemysłu spożywczego,
♦ baza surowcowa,
♦ operacje i procesy jednostkowe,
♦ utrwalanie żywności,
♦ organizacja procesu technologicznego,
♦ charakterystyka wybranych branż,
♦ towaroznawstwo,
♦ opakowania,
♦ oraz ekologia a przetwórstwo spożywcze.

Przedstawia charakterystykę wybranych branż przetwórstwa spożywczego: przemysł zbożowo-młynarski, produkcję piekarsko-ciastkarską, przemysł cukrowniczy, przetwórstwo owocowo-warzywne, przetwórstwo ziemniaków, przemysł olejarski, przetwórstwo mięsne, produkcję mleczarską, przetwórstwo jajczarsko-drobiarskie oraz przemysł fermentacyjny
Na końcu zamieszczono skorowidz ważniejszych terminów i haseł.

Parametry

autor
Ewa Hanna Lada
format
Strony: 200, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
35,72 PLN

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Hotelarstwo
51,85 PLN

Hotelarstwo

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Testy kwalifikacja TG.14 (T.13). Planowanie i...
26,55 PLN

Testy kwalifikacja TG.14 (T.13). Planowanie i...

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA
48,31 PLN

Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
TECHNIK TURYSTYKI - Kwal HGT.07. podręcznik 2 WSIP
63,90 PLN

TECHNIK TURYSTYKI - Kwal HGT.07. podręcznik 2 WSIP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczeg WSiP
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl