Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302167812
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 100 szt.

Cena za szt.

61,06 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.

Parametry

autor
Anna Kmiołek-Gizara
format
Strony: 168, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

BIOLOGIA NA CZASIE - LO1 Maturalne karty pracy ZR
27,83 PLN

BIOLOGIA NA CZASIE - LO1 Maturalne karty pracy ZR

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
PONAD SŁOWAMI J. POLSKI - LO3 Podręcznik cz.2 ZPiR
44,73 PLN

PONAD SŁOWAMI J. POLSKI - LO3 Podręcznik cz.2 ZPiR

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
PONAD SŁOWAMI - J. polski LO 4 ZPiR NOWA ERA
58,93 PLN

PONAD SŁOWAMI - J. polski LO 4 ZPiR NOWA ERA

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
HISTORIA I TERAŹNIEJSZOŚĆ LO1 - Podręcznik WSiP
71,42 PLN

HISTORIA I TERAŹNIEJSZOŚĆ LO1 - Podręcznik WSiP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl