Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302167829
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 100 szt.

Cena za szt.

61,06 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.
Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności.
Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami.
Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał.

Parametry

autor
Anna Kmiołek
format
Strony: 192, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

POZNAJĘ BOŻY ŚWIAT - Katechizm SP1 podręcznik
16,49 PLN

POZNAJĘ BOŻY ŚWIAT - Katechizm SP1 podręcznik

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
OBLICZA GEOGRAFII - LO2 Podręcznik ZP
51,11 PLN

OBLICZA GEOGRAFII - LO2 Podręcznik ZP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
SZTUKA WYRAZU - J. POLSKI LO1 podręcznik cz.1 ZPiR
45,03 PLN

SZTUKA WYRAZU - J. POLSKI LO1 podręcznik cz.1 ZPiR

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
PONAD SŁOWAMI J. POLSKI - LO1 Podręcznik cz.2 ZPiR
44,81 PLN

PONAD SŁOWAMI J. POLSKI - LO1 Podręcznik cz.2 ZPiR

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
PONAD SŁOWAMI J. POLSKI - LO3 Podręcznik cz.1 ZPiR
44,73 PLN

PONAD SŁOWAMI J. POLSKI - LO3 Podręcznik cz.1 ZPiR

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl