Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ocena: 0
Kod EAN: 9788389287526
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 9 szt.

Cena za szt.

22,26 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Parametry

autor
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
format
Strony: 144, Format: B5
wydanie
Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
42,85 PLN

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
KELNER - Repetytorium + testy egzamin zawodowy T.9
46,13 PLN

KELNER - Repetytorium + testy egzamin zawodowy T.9

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
66,53 PLN

Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
76,77 PLN

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB
29,05 PLN

Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl