Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Obsługa gości 1 podręcznik dla kelnerów REA
Ocena: 0
Kod EAN: 9788371418044
• PRODUKT NIEDOSTĘPNY

Cena za szt.

44,94 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał zawarty w podręczniku stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kelner i technik organizacji usług gastronomicznych.

Treść podręcznika wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.

Parametry

autor
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
format
Strony: 245, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
71,89 PLN

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
50,22 PLN

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
28,44 PLN

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
59,19 PLN

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
48,31 PLN

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Obsługa gości 1 podręcznik dla kelnerów REA
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl