Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302152573
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 100 szt.

Cena za szt.

62,02 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Zeszyt  ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.   

Parametry

autor
Lidia Górska, Iwona Namysław
format
Strony: 488, Format:
wydanie
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
71,89 PLN

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
36,50 PLN

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.15
37,20 PLN

Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.15

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technologia żywności cz.1 Dłużewski  WSiP
32,03 PLN

Technologia żywności cz.1 Dłużewski WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4
36,39 PLN

Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl