Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Technologia i towaroznawstwo U. Łatka WSiP
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302087844
• PRODUKT NIEDOSTĘPNY

Cena za szt.

27,82 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum. wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim podstawy normalizacji oraz systemy zapewnienia jakości, zasady certyfikacji i akredytacji w Polsce i na świecie. Zapoznaje ucznia z prawami i obowiązkami konsumenta i sprzedawcy oraz z gospodarką opakowaniową, zasadami transportu i magazynowania, metodami przedłużania wartości użytkowej towarów oraz z właściwościami towarów (w tym produktów spożywczych).ikacja zastępuje książkę Haliny Rawdanowicz "Ogólne wiadomości z towaroznawstwa".

Parametry

autor
Urszula Łatka
format
Strony: 144, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2003, oprawa broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
42,85 PLN

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
KELNER - Repetytorium + testy egzamin zawodowy T.9
46,13 PLN

KELNER - Repetytorium + testy egzamin zawodowy T.9

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
66,53 PLN

Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacja T.15.1 REA-WSiP
57,21 PLN

Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacja T.15.1 REA-WSiP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
76,77 PLN

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Technologia i towaroznawstwo U. Łatka WSiP
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl