Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302147364
• PRODUKT NIEDOSTĘPNY

Cena za szt.

47,13 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Parametry

autor
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
format
Strony: 384, Format: 17,6x25 cm
wydanie
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
71,89 PLN

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
50,22 PLN

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
28,44 PLN

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technologia gastronom. z towarozn. 1 REA-WSiP
38,36 PLN

Technologia gastronom. z towarozn. 1 REA-WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
48,31 PLN

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl