Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Ocena: 0
Kod EAN: 9788389184719
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 12 szt.

Cena za szt.

35,72 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Parametry

autor
praca zbiorowa
format
Strony: 212, Format: 16,5x23,5 cm
wydanie
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
74,78 PLN

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Repetytorium i testy egz. Kucharz/Techn. Kwal. T.6
35,94 PLN

Repetytorium i testy egz. Kucharz/Techn. Kwal. T.6

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.10
21,32 PLN

Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.10

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
57,21 PLN

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technologia żywności cz.4 Dłużewski  WSiP
40,62 PLN

Technologia żywności cz.4 Dłużewski WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl