Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302148309
• PRODUKT NIEDOSTĘPNY

Cena za szt.

39,73 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).

  • Wprowadza w podstawy turystyki.
  • Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych.
  • Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe.
  • Prezentuje główne organizacje hotelarskie. 

Parametry

autor
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grze
format
Strony: 344, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Kwalifikacja SPL.02.3, SPL.02.4 ćw. cz.1 eMPi2
26,55 PLN

Kwalifikacja SPL.02.3, SPL.02.4 ćw. cz.1 eMPi2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zestaw Hotelarz T.12 WSiP
100,78 PLN

Zestaw Hotelarz T.12 WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB
34,04 PLN

Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
PODSTAWY TURYSTYKI - podręcznik do nauki zawodu
51,83 PLN

PODSTAWY TURYSTYKI - podręcznik do nauki zawodu

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
47,21 PLN

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl