Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.2
Ocena: 0
Kod EAN: 9788366040052
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 4 szt.

Cena za szt.

28,02 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.2.

Parametry

autor
Piotr Dominik
format
Strony: 80, Format: 240x170x4 mm
wydanie
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

WIBOR. Praktyczne uwagi prawne i ekonomiczne
114,10 PLN

WIBOR. Praktyczne uwagi prawne i ekonomiczne

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Metody i procedury w ocenie inwestycji rzeczowych
63,61 PLN

Metody i procedury w ocenie inwestycji rzeczowych

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zysk i strata
16,63 PLN

Zysk i strata

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Mierniki nadrzędnych celów działalności przedsięb.
63,61 PLN

Mierniki nadrzędnych celów działalności przedsięb.

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Złoto, Banki, Inflacja
44,16 PLN

Złoto, Banki, Inflacja

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.2
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl