Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Mąka i woda
Ocena: 0
Kod EAN: 9788324073825
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 14 szt.

Cena za szt.

41,38 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Uwielbiasz smak i zapach świeżego pieczywa?

Naucz się krok po kroku przygotowywać doskonałe chleby, bułki, bagietki, chałki i inne wypieki.

Nie potrzebujesz wielu dni, by wyhodować doskonały zakwas, i skomplikowanych receptur, by zrealizować swoje kulinarne marzenia. Wspaniałe, chrupiące pieczywo przygotujesz znacznie łatwiej i szybciej, niż myślisz.

Sabina Francuz pokazuje, jak przejść drogę od najprostszych chlebków z patelni i wypieków w 15 minut do wyrafinowanego pieczywa.

Opracowując przepisy do książki, kierowałam się słowami przyjaciół i klientów Głodnych Kawałków. Ich reakcje zawsze były najlepszym papierkiem lakmusowym każdego mojego pomysłu.

Uprościłam sposoby wykonania, składniki i gramatury, tak aby bez problemu przeprowadzić początkujących piekarzy przez ścieżkę pierwszych doświadczeń. Wszystkie przepisy zostały wykonane, a wypieki skonsumowane i surowo ocenione, abym z czystym sumieniem mogła oddać książkę w Twoje ręce.

Daj się poprowadzić - czytaj uważnie polecenia i stosuj się do nich, a berło władcy glutenowego królestwa i rozkosze podniebienia niebawem będą Twoje. Kolejny ruch należy do Ciebie.

Sabina Francuz

Dowiedz się, jak przygotować:

  • superprosty chleb z ziemniakami
  • żytni z dynią i kaszą owsianą
  • bułeczki makowe
  • bourekas
  • placek śniadaniowy z czarnuszką
  • wytrawną chałkę orkiszową z ziołami
  • cebularze orkiszowe
  • chaczapuri adżarskie
  • brioszki
  • precle jerozolimskie
  • bajgle
  • grecką pitę
  • focaccię z solanką.

Chleb niejedno ma imię. Na całym świecie je się wypieki z lokalnych zbóż i choć w każdym rejonie wyglądają one nieco inaczej, łączą je niezwykły zapach i to, że stanowią podstawę wielu jadłospisów.

Ta książka udowadnia, że pyszny chleb może upiec każdy!

Parametry

autor
Sabina Francuz
format
Strony: 272, Format: 230x165 mm
wydanie
Rok wydania: 2021, oprawa: twarda

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Chleb Domowy wypiek
10,49 PLN

Chleb Domowy wypiek

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Najlepsza książka kucharska KETO
169,17 PLN

Najlepsza książka kucharska KETO

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Kuchnia włoska krok po kroku w.3
33,63 PLN

Kuchnia włoska krok po kroku w.3

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Sztuka KETO 2
59,96 PLN

Sztuka KETO 2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Moje sprawdzone przepisy. Pyszna kuchnia na co...
49,77 PLN

Moje sprawdzone przepisy. Pyszna kuchnia na co...

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Mąka i woda
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl