Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302135934
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 100 szt.

Cena za szt.

76,77 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu


Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Parametry

autor
Anna Kmiołek
format
Strony: 152, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
74,78 PLN

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Repetytorium i testy egz. Kucharz/Techn. Kwal. T.6
35,94 PLN

Repetytorium i testy egz. Kucharz/Techn. Kwal. T.6

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
28,44 PLN

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technologia gastronom. z towar. Gastronomia  REA
40,77 PLN

Technologia gastronom. z towar. Gastronomia REA

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technologia żywności cz.4 Dłużewski  WSiP
40,62 PLN

Technologia żywności cz.4 Dłużewski WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl