Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302211522
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 100 szt.

Cena za szt.

48,31 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji gastronomicznej, proces produkcyjny oraz zagadnienia z zakresu przypraw, tłuszczów, warzyw, owoców, przetworów nabiałowych, jaj oraz przetworów zbożowych.

Duży nacisk jest położony na zrozumienie procesów zachodzących w trakcie obróbki żywności, rozpoznawanie poszczególnych surowców oraz zeszyt zachęca uczniów do samodzielnego poszukiwania wiedzy. Publikacja obfituje w ćwiczenia typu: wybór właściwego określenia do uzupełnienia zdania, przyporządkowanie poprawnych nazw do siebie lub / i do ilustracji, ocena prawdziwości zdania i jego ewentualna poprawa, uzupełnianie tekstu z podpowiedziami lub bez, krzyżówki. Publikacja zawiera też zadania otwarte, które mają pobudzić kreatywność.

W zeszycie ćwiczeń zamieszczono ponad 300 zdjęć, z których część znajduje się także pod QR-kodami, tak by można je było obejrzeć z bliska np. na urządzeniu mobilnym. Pod kodami QR zamieszczono także filmy, które mają urozmaicić naukę. Po zrobieniu każdego działu znajduje się podsumowanie, zawierające diagram i / lub grę memory. Wszystkie karty do poszczególnych gier z zeszytu ćwiczeń można połączyć w jedną dużą rozgrywkę.

Parametry

autor
praca zbiorowa
wydanie
Rok wydania: 2023, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
35,72 PLN

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
61,06 PLN

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
36,50 PLN

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.9
15,01 PLN

Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.9

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
74,78 PLN

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl