Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Ocena: 0
Kod EAN: 9788389184887
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 26 szt.

Cena za szt.

42,85 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego.
Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. oraz wszystkich, którzy chcą poznawać sztukę kulinarną.
Celem repetytorium jest teoretyczne powtórzenie kluczowych zagadnień w obszarze tematycznym oraz wykonanie zadań praktycznych związanych z teorią. Większość zadań praktycznych to ćwiczenia gastronomiczne stopniowo odkrywające techniki i sztukę kulinarną. Przepisy kulinarne zaprezentowane są przejrzyście i czytelnie. Uwzględniają zapotrzebowanie ilościowe surowców, łatwy dostęp surowców, narzędzia niezbędne do wykonania zadania, polską tradycję, nowe trendy kulinarne, a także nowoczesny wpływ na żywienie człowieka. Każdy dział materiału edukacyjnego zawiera ciekawostki i wskazówki, które mogą być pomocne w kształceniu gastronomicznym.
Pracownia gastronomiczna zostanie wydana w trzech częściach.

Parametry

autor
Longina Borkowicz
format
Strony: 152, Format: 21x29,7 cm
wydanie
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Ciemna strona gastronomii
53,91 PLN

Ciemna strona gastronomii

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
35,72 PLN

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
66,53 PLN

Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
63,90 PLN

Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
30,05 PLN

Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl