Opinie o Nas
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Konto Konto
Ulubione Ulubione
0
Koszyk
0
Koszyk
Wpisz szukaną frazę ✎ ...
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Ocena: 0
Kod EAN: 9788302147371
• PRODUKT DOSTĘPNY
Dostępność: 30 szt.

Cena za szt.

57,21 PLN
cena z 5% VAT
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas realizacji: 1-2 dni robocze
Koszt dostawy: od 9,99 PLN
Zapytaj o produkt
Opis produktu
Parametry Produktu
Opinie

Opis produktu

 

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).

Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:

  • posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
  • dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
  • dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych.

W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).

Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.

Parametry

autor
Katarzyna Kocierz
format
Strony: 288, Format: 17x24 cm
wydanie
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Inni kupowali również:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
46,26 PLN

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
35,72 PLN

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15

• PRODUKT DOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP
59,44 PLN

Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
47,13 PLN

Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB
29,05 PLN

Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB

• PRODUKT NIEDOSTĘPNY
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
→ Zostaw opinię!
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Twoja ocena:
Powiadom o dostępności
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl